Uncategorized

NYT ALKOI KESÄ…

Kesäteatteri harjoitukset ulkona alkoi, siitä tietää kesän tulleen! Tänä kesänä sää hivelee alkumetreillä, lupaileeko se hyvää vai huonoa koko kesän ilmoihin?

Samppalinnan mäelle on kuitenkin saapunut viisi innokasta MOEta ja yksi vähintäänkin yhtä innokas EI-KAI!  Kaikilla heistä on vankkaa musiikkitaustaa, mutta vain yhdellä tanssi hallussa ja siitä se treeni lähtee. Yy, kaa, koo ja nyt vasen ja oikee, laskee koreografi Markku Nenonen ja nauraa hetken kuluttua ääneen ja luikertelee tuolissaan.  Hauskaa on luvassa.

Jussu ja Lauri nähdään teatterin lavalla ensi kertaa ja he on harjoituksissa mukana 110% kokoajan. ”Tässä tulee kiire, jos meinaa nämä kaikki jutut oppia”, huikkaa Jussu. ”Kotiläksyt” on tehty hyvin ja tekstiä ja biisin sanoja tulee ilman papereita kummaltakin. ”Askeleet on välillä hasteelliset”, on kummankin kommentti.

Tänään on treenattu ”bush ka pii shi”:ä, jos et tiedä mikä se on niin kannattaa tulla katsomaan!  Siinä Antti L. J Pääkkönen pyörittää koko Samppalinnan pyörivää katsomoa ja esiintyjiä. Antilta tulee tekstiä, niin että alkaa katsomossakin huimata. ”Kohta Antin on pakko seota sanoissa”, kuuluu takaa.

Ei, Antti vaan jatkaa ja vetää pari säkeistöä väliin laulaen ja saa kaikki paikalla olijat tanssimaan.

Olin ollut kaksi kaunista aurinkoista päivää toimistossa istuen aamusta iltaan. Menin katsomoon seuramaan harjoituksia, koska tarvitsin puhtia töihini ja sitä todella sain! Nauroin itsekseni, kun kävelin alas mäkeä ja mietin, että ulkoilma, Suomen suvi ja loistavat esiintyjät saavat väsymyksen kaikkoamaan.

Five Guys Named Moe-musikaalista tulee LOISTAVA!

-Pia-Liisa

Nyt lähtee pojat...
Nyt lähtee pojat…

IMG_1813[1]

Jätä kommentti